Verpakken & Transport

De vele opties in verpakken en transport

verpakking eindproductenIn de full-service aanpak van Vira Metaal mogen verpakken en transport niet ontbreken. Daar tussen past ook nog onze tijdelijke opslag service. Wij kunnen uw producten individueel of groepsgewijs verpakken en daarna verzendklaar maken. Het transport kan door de opdrachtgever of door ons geregeld worden waarbij de mogelijkheden weer divers zijn.

 

Stuksgewijze of groepsgewijze verpakking

Het hangt sterk af van het eindproduct of onderdeel hoe de verpakking het beste geregeld kan worden. Beschermende folies, dozen, kisten, eigenlijk is alles mogelijk na onderling overleg. Een belangrijk punt is ook de distributie van het eindproduct. Wanneer het bestemmingsadres uw eigen magazijn betreft is een groepsgewijze verpakking gericht op bescherming tijdens transport vaak de meest aangewezen oplossing. Vira Metaal kan echter ook het transport naar uw afnemer verzorgen. Wij denken graag met u mee.

 

Logistiek management, door u of door ons?

Verpakken na metaalbewerkingSommige opdrachtgevers halen de gereedstaande eindproducten met eigen geregeld vervoer op bij ons magazijn. Anderen kiezen voor de transportservice van Vira Metaal. Wat dat laatste betreft heeft u dus de keuze om uw producten af te leveren op uw eigen bedrijfsadres of op de adressen van uw distributiepartner of eind-klant.

 

Nationaal of internationaal transport

Vira Metaal kan ook het internationale vervoer regelen van uw producten. Wij werken daarin samen met gerenommeerde vervoerders die hierin gespecialiseerd zijn. Het nationale vervoer wordt ook door specifieke vervoersbedrijven uitgevoerd waarbij wij de aansturing naar deze vervoerders kunnen verzorgen.

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP