Vervaardigen metalen producten

Complete service in het vervaardigen van uw metalen producten

Wanneer u op zoek bent naar een totaaloplossing voor het vervaardigen van uw metalen producten bent u bij Vira Metaal aan het juiste adres. Vanaf de fase van productontwikkeling tot de oplevering van een compleet eindproduct kunt u een beroep doen op onze expertise.

Metaalbewerking in functie van productontwikkeling

vervaardigen van een metalen product in serie

Vira Metaal beschikt over een breed arsenaal aan metaalbewerking machines en expertises. We kunnen die capaciteit inzetten voor 1 of meerdere bewerkingen aan een onderdeel van een compleet product, dat komt regelmatig voor. U kunt echter ook bij ons terecht voor de complete vervaardiging van een metalen product.

Vira Metaal kan een metalen product van A tot Z vervaardigen inclusief alle benodigde bewerkingen of assemblages van onderdelen. Onze metaalbewerkingsmachines staan in dienst van de gehele productontwikkeling waarbij het resultaat dus ook echt een compleet eindproduct kan zijn, verpakt en verscheept naar het door u gewenste adres.

Vervaardigen van series en maatwerk producten

Of het nu gaat om het vervaardigen van metalen producten in kleine of grote series of eenmalige opdrachten, u kunt een beroep doen op Vira Metaal. Ook in de ontwikkelingsfase kunnen we het proces ondersteunen door het vervaardigen van prototypes die in een later stadium doorontwikkeld kunnen worden.

Complete service bij fabricage metalen producten

In de praktijk kunt u met uw idee of tekening bij ons binnen stappen. Vanaf dat moment denken wij met u mee om uw eindproduct op de juiste wijze te vervaardigen waarbij oog is voor de benodigde flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. We kijken naar de inzet van de juiste metaalbewerkingen, de afstemming van de verschillende processen en de eindaflevering zoals verpakking en transport.

Thuis in metaal

De kern van onze expertise betreft het vervaardigen van metalen producten, we zijn immers helemaal thuis in de wereld van metaal. Ook voor het verwerken en bewerken van RVS en aluminium bent u aan het juiste adres bij Vira Metaal. Wanneer bepaalde delen van het eindproduct in kunststof zijn kunnen deze normaliter ook geassembleerd worden op het kernproduct van metaal of staal. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR EEN SCHERPE OFFERTE

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP