Uitbesteden productie

Uw partner bij uitbesteding

Vira Metaal is bij uitstek uw partner bij het uitbesteden van uw productie. Wij verzorgen het gehele traject van tekening tot productie en transport. Een echte A tot Z service in uitbesteding. Met vele jaren ervaring in metaalbewerking, poedercoaten, verpakken en transport weten wij waar het om gaat bij uitbesteding: kwaliteit, een scherpe prijs en afspraak is afspraak.

 

uitbesteden productie nederlandUitbesteden seriematige productie metalen producten

Vira Metaal richt zich volledig op de vervaardiging van metalen producten, wij weten alles van staal en de bewerking daarvan, dat is één van de sterke punten waarmee wij meerwaarde voor onze klanten scheppen.

Technisch tekenwerk, metaalbewerking, assemblage, poedercoating, verpakken en transport, dat zijn de 6 kerntaken van ons bedrijf. In elke discipline willen we excelleren met een goed geoutilleerd machinepark, vakkundige mensen en een efficiënt productieproces. Het einddoel: Een kwalitatief hoogwaardig product voor een uiterst scherpe prijs.
Lees meer over het uitbesteden van uw productie

 

Voordelen uitbesteden productie

Het uitbesteden van uw productie is geen zwaktebod maar een sterktebod. Zo kunt u zich bezig houden met die zaken waaruit u uw meerwaarde haalt: productontwikkeling, marketing en een 100% controle op het bedrijfsproces. Zonder u te bekommeren om allerlei productietechnische zaken en het managen van de dagelijkse procesgang maakt u gebruik van de know-how van Vira Metaal en de zekerheid van een hoogwaardig product voor een vast berekende prijs.
Lees meer over de voordelen van uitbesteding

 

Uitbesteden naar het buitenland? Nee toch!

Bij het uitbesteden van productie denken veel mensen vaak aan lage lonenlanden in Azië. Een aantal jaren was dat ook aan de orde van de dag. Vandaag de dag is er echter sprake van een terugkeer naar Europa en met name naar het eigen Nederland.

uitbesteding productie buitenland te duur

De reden van die terugkeer?

  1. Op de eerste plaats stijgen de lonen in die zogenaamde lage-lonen landen elk jaar weer met vele procenten.
  2. Op de tweede plaats kan de kwaliteit van de productie vaak niet wedijveren met die uit Europa.
  3. Op de derde plaats speelt de transportfactor een belangrijke rol. Zeker wanneer de afzetmarkt Europa is, maken de hoge transportkosten, de lange aanleverlijnen, de daarmee gepaard gaande hoge voorraadkosten en de onzekerheid van de transportprijzen de uitbesteding naar deze verre landen een risicovol en kapitaalintensief avontuur.

Ondertussen is de Nederlandse maakindustrie ook niet stil blijven zitten. Een verder automatisering, een stroomlijning van de interne organisatie en een focus op flexibilisering hebben Nederland weer volop op de kaart gezet als maakland. Uitbesteding? Jazeker! Maar ver hoeft u het echt niet te gaan zoeken.

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP