Kleine en middelgrote producten

Serieproductie kleine en middelgrote producten

De kern van de bedrijfsopzet van Vira Metaal ligt bij de seriematige productie van kleine en middelgrote metalen producten. U kunt bij ons terecht met uw ontwerp, prototype of uitgewerkte tekening waarna wij de complete productie, assemblage, afwerking en transport voor onze rekening kunnen nemen.

 

Kleine en grote batches serieproductie

serieproductie stalen productenVira Metaal heeft een flexibele productiecapaciteit die snel omgesteld kan worden. Dat maakt het mogelijk om zowel kleine als grote batches seriematig te verwerken.

Ook kunnen wij inspelen op spoedklussen of tijdelijke opvang van productie bij calamiteiten, bedrijfsverhuizingen of tijdelijke ondercapaciteit van de eigen productiecapaciteit. Naast onze “low volume” mogelijkheden kunnen wij ook op structurele wijze uw productie overnemen in “high volume” of periodieke serieproductie.

 

Serieproductie, assemblage en tijdelijke opslag

De volledige productiecapaciteit en beschikbare ruimten zijn ingericht op het vervaardigen van producten van klein tot middelgroot. Dat kan variëren van enkele centimeters tot enkele meters, tastbare en handelbare producten dus. De metaalbewerkingsmachines en assemblageruimten zijn hierop ingericht en datzelfde geldt voor onze poedercoat conveyor lijnen en de capaciteit voor tijdelijke opslag en verpakkingsmogelijkheden.

 

Losse onderdelen of compleet geassembleerde producten

Vaak leveren wij complete eindproducten, volledig in elkaar gezet, afgewerkt in een beschermende poedercoating en verpakt op basis van de wensen van de klant. In weer andere gevallen vervaardigen wij alleen de onderdelen waarna deze elders worden geassembleerd of worden opgeslagen in de magazijnen van de opdrachtgever. Ook de serieproductie van vervangingsonderdelen komt vaak voor. De keuze is aan u.
Meer info over de vervaardiging van onderdelen

Meer info over onze assemblage werkzaamheden

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP