Assemblage werkzaamheden

Assemblage werkzaamheden van Virametaal

Lassen, schroeven, lijmen, wij zoeken altijd naar de best mogelijke assemblage-opties voor uw product. Het product, de toepassing en de gewenste afwerking bepalen voor een groot deel welke montage- of assemblagewijze de beste is. Vira Metaal is in ieder geval van alle markten thuis.

 

Lassen vaak de meest aangewezen oplossing

Metaalbewerking flexibelWij richten ons vooral op de vervaardiging van metalen producten waarbij staal het meest wordt toegepast. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat lassen vaak onderdeel uitmaakt van het assemblageproces.

Vira Metaal biedt dan ook een keur aan lasmethoden: MIG, MAG, TIG en puntlassen.
Meer info over onze laswerkzaamheden

 

Seriematige assemblage

Vira Metaal kan zowel kleine als grote assemblagebatches verwerken. Ook voor test-batches of deel-assemblages kunt u een beroep op ons doen. In de meeste gevallen vervaardigen wij ook de onderdelen die geassembleerd moeten worden, maar het is ook mogelijk om die eerste stap over te slaan waarna wij de assemblage en verdere afwerking op ons nemen.

 

Voorraad houden onderdelen

onderdelen assemblageBij terugkerende opdrachten kan Vira Metaal een af te spreken minimale hoeveelheid aan onderdelen op voorraad houden zodat snel ingespeeld kan worden bij spoedopdrachten.

Dat kan natuurlijk ook in die gevallen dat u er juist voor kiest om de vervaardiging van de onderdelen door Vira Metaal te laten uitvoeren en de assemblage zelf ter hand wilt nemen. Flexibiliteit in de productie en in de samenwerking staat bij ons altijd voorop.

 

De stappen na assemblage

Vira Metaal kan uw product middels poedercoating in alle gewenste kleuren opleveren, voorzien van een perfecte bescherming. Ook kunnen wij uw producten individueel of groepsgewijs verpakken en klaar maken voor transport. Tijdelijke opslagruimte en logistieke afwikkeling zijn andere diensten die wij graag ter beschikking stellen.

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP