Metalen onderdelen

Serieproductie metalen onderdelen

serieproductie kleine metalen onderdelenBij de serieproductie van metalen onderdelen spelen diverse zaken een rol. Precisie en afwerking zijn belangrijk, maar ook een scherpe prijs en een efficiënt logistiek proces.

Vira Metaal vervaardigt op seriematige wijze onderdelen voor diverse opdrachtgevers. U kunt daarbij rekenen op onze jarenlange kennis en ervaring, onze full-service aanpak en onze niet aflatende aandacht voor de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 

Van ontwerp tot productie

De meeste opdrachtgevers komen bij ons binnen met een ontwerp, prototype of werktekening van het te vervaardigen onderdeel. Vandaaruit pakken wij de volledige productie en eventuele assemblage op, doorlopend naar afwerking, verpakking en transport. U bent ook al welkom in de ontwerpfase. Samen met u kunnen we dan zaken bespreken als materiaalkeuze, uitvoering en maatvoeringen.

 

Kleine en grote batches serieproductie onderdelen

serieproductie grote metalen onderdelenU kunt bij Vira Metaal terecht voor kleine en grote productiebatches. Ook voor test-runs van gelimiteerde volumes of deel-assemblages bieden wij oplossingen.

Heeft u speciale wensen of hebben uw onderdelen specifieke afwerkingen of bewerkingen nodig dan kan Vira Metaal daar in de meeste gevallen voor zorgen. In de loop der jaren hebben wij onze productiecapaciteit enorm flexibel gemaakt zodat we kunnen inspelen op een veelheid aan wensen in uitvoeringen en volumes.

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP