Serieproductie

Serieproductie metalen producten

Vira Metaal is gespecialiseerd in serieproductie van metalen producten. Werkend vanuit een full-service opzet kunt u bij ons terecht voor seriematige productie van kleine of grotere producten die vervaardigd moeten worden uit staal, RVS of aluminium.

 

Uitbesteding serieproductie

serieproductie uitbesteden in nederlandVira Metaal werkt altijd in opdracht van derden. Eigen producten worden niet gemaakt of op de markt gebracht. Voor onze opdrachtgevers zijn we in eerste instantie een uitbestedingspartner. Ontzorging en full-service zijn dan ook de sleutelwoorden. Vanaf technisch tekenwerk wordt het hele seriematige productieproces door ons verzorgd tot en met tijdelijke opslag en transport naar de opdrachtgever of naar de klanten van onze opdrachtgevers.

 

Kleine en middelgrote producten in serie

Onze productiecapaciteit is vooral ingericht op de seriematige  vervaardiging van kleine en middelgrote metalen producten. Dat wil niet zeggen dat u bij Vira Metaal niet welkom zou zijn met eenmalige opdrachten, maar de serieproductiecapaciteit is ingesteld op kleinere of grote batches van minder volumineuze producten.
Lees meer over de serieproductie van kleine en middelgrote producten

 

Serieproductie gericht op metaalbewerking

serieproductie metalen productenMetaalbewerking vormt de kern van ons bedrijf. Met een uitgebreid machinepark en een veelheid aan technieken en bewerkingsmethoden kunnen we een grote variëteit aan producten vervaardigen. We zijn volledig ingericht op de bewerking van staal, RVS en aluminium. Met eigen straal- en poedercoatruimten zorgen wij voor een perfect afgewerkt en hoogwaardig eindproduct.

 

Seriematige productie van onderdelen

Vira Metaal wordt vaak ingehuurd voor de fabricage van metalen onderdelen. Wij kunnen deze in kleinere of grote productiebatches vervaardigen. In sommige gevallen leveren wij de losse onderdelen aan onze opdrachtgever voor verdere assemblage, in andere gevallen voeren wij ook het assemblageproces uit.
Lees meer over de serieproductie van onderdelen

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP