Seriematige metaalbewerking

Full service in seriematige metaalbewerking

De meeste metaalbewerkingsbedrijven voeren regelmatig seriematige bewerkingen uit. Vaak gaat het dan om het in grote volumes uitvoeren van 1 bewerking met als eindresultaat een specifiek onderdeel. Vira Metaal kan dit ook uitvoeren maar de specialisatie ligt meer op de vervaardiging van een compleet eindproduct waarbij diverse bewerkingen uitgevoerd moeten worden.

Opvolgende seriematige metaalbewerkingen

seriematige metaalbewerkingBij het vervaardigen van een metalen product zijn vaak diverse metaalbewerkingen nodig. Meestal gaat het om een combinatie van machinale bewerkingen en puur vakmanschap.

Denk bijvoorbeeld aan het vervaardigen van een stalen product waarbij de losse onderdelen uiteindelijk in elkaar gelast of geassembleerd moeten worden.

Het is in die combinatie van opeenvolgende bewerkingen en wisselende machinale en handmatige bewerkingen waarin Vira Metaal excelleert.

Onze productiecapaciteit is zodanig ingericht dat we snel kunnen omschakelen tussen machinale en handmatige bewerkingen met als doel een efficiënt, flexibel en kostenbesparend metaalbewerkingsproces.

Staal, RVS of aluminium bewerkingen in serie

Vira Metaal kan zowel staal, RVS als aluminium bewerken. We beschikken over productiecapaciteit in ponsnibbelen, knippen en lasersnijden alsmede plaatbewerkende diensten als zetten, kanten en walsen. Daarnaast voeren we allerhande laswerkzaamheden uit in MIG, TIG of puntlaswerk.

Assemblage, montage, verpakken en logistieke afhandeling behoren ook tot onze kerntaken. Onze gehele productiecapaciteit is flexibel opgezet zodat we zowel grote als kleine series kunnen verwerken.

De fase voorafgaand aan de serieproductie

Het vervaardigen van metalen producten in series is eigenlijk een eindresultaat van het proces daarvoor, de productontwikkeling en het uitwerken van het meest efficiënte proces. Graag denken wij al mee in dat voortraject. We kunnen op basis van onze kennis al de nodige input geven over het latere productieproces.

Wanneer bij het productontwerp al rekening gehouden wordt met de verschillende metaalbewerkingsprocessen kunnen vaak aanzienlijke besparingen in gebruikt materiaal en doorlooptijd worden verwezenlijkt.

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR EEN SCHERPE OFFERTE

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP