Metaalbewerking van A tot Z

Complete service in metaalbewerking

metaalbewerking alle metalenVira Metaal beschikt over een breed palet aan metaalbewerkingsdisciplines. Vanaf uw idee of ontwerp tot en met de productie, assemblage en transport kunt u op onze service rekenen. De full-service aanpak van Vira Metaal beslaat het gehele proces van metaalbewerking vanaf technisch tekenwerk tot lasersnijden, knippen, boren, zetten, knippen en alle laswerkzaamheden.
Ook de finishing is in goede handen met een eigen straal-en poedercoatfaciliteit. Verpakken en transporteren hoort ook bij die totale ontzorgings-aanpak.

Wij leveren uw product kant en klaar op uw bedrijfsadres of dat van uw klant, in binnen- of buitenland.

 

Metaalbewerking met of zonder technisch tekenwerk

Bij Vira Metaal kunt u binnenlopen met uw technische tekening of met uw idee of technisch ontwerp. Met het HiCad 3-D tekenprogramma kunnen wij uw ontwerp of wensen vertalen in een technische tekening die als basis dient voor de metaalbewerking en assemblage. Heeft u zelf al een technische tekening van uw product gemaakt dan kunnen wij deze uiteraard gebruiken in de volgende metaalbewerkingsfasen.
Lees meer over onze HiCad tekenservice


Metaalbewerkingen staalplaatbewerking als onderdeel van metaalbewerking

Onze productiecapaciteit is opgezet rondom alle facetten van metaalbewerking. Gericht op de bewerking van staal bieden wij alle disciplines onder één dak aan. U kunt bij ons terecht voor  staalbewerkingen zoals lasersnijden, knippen, ponsen en boren.
Lees meer over staalbewerken

Plaatbewerking

Ook voor zetwerk, walsen en kanten biedt Vira Metaal een complete oplossing. Wanneer plaatbewerking onderdeel uitmaakt van de benodigde metaalbewerkingen voor uw eindproduct kunnen wij dit in eigen huis uitvoeren.
Lees meer over plaatbewerking

Metaalbewerking en laswerk

Laswerk en metaalbewerking zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker in onze full-service aanpak waarbij wij ons richten op de volledige productie en assemblage van seriematige producten vormt lassen vaak één van de cruciale fasen in het productieproces. Vira Metaal biedt een arsenaal aan lasmogelijkheden, van Mig en Mag lassen tot Tig lassen en puntlassen.
Lees meer over de lasmogelijkheden

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

Vira Metaal: Flexibel vakmanschap