HiCad tekenen

HiCad technisch tekenen

Technisch tekenwerk maakt integraal onderdeel uit van onze dienstverlening. Wanneer u een idee of productontwerp heeft kunnen wij het met  HiCad  tekenprogramma daar verder vervolg aan geven. Natuurlijk kunnen wij ook met door uzelf gemaakte technische tekeningen werken.

 

hicad technisch tekenwerkTechnische tekening als basis voor productie

Zowel bij maatwerkproductie als bij seriematige productie vormt een juiste technische tekening de basis voor de uitvoering. Een aantal opdrachtgevers beschikt al over eigen technische tekeningen, anderen laten de technische tekening over aan Vira Metaal. Die keuze is aan u. Wanneer wij het technisch tekenwerk op ons nemen zal dit middels het prachtige HiCad tekenpakket worden uitgevoerd. We kunnen met HiCad zowel 2D als 3D tekeningen creëren. Die mogelijkheid is bijzonder interessant in de diverse fasen van het proces.

 

Van ruwe schets tot werkplaatstekening

Vaak vormt een ruwe schets de basis voor verder technisch tekenwerk. Het uiteindelijke doel is een kant-en-klare technische werkplaatstekening die ons in staat stelt om uw product op de juiste wijze te verwezenlijken. Het spreekt voor zich dat een goede onderlinge communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitbestedende producent daarin erg belangrijk is.

 

De voordelen van HiCad 

Vira Metaal is erg tevreden over de mogelijkheden van het HiCad technisch tekenpakket. Zowel voor de uiteindelijke productie en metaalbewerking als bij de procesvoortgang en interne communicatie biedt HiCad een aantal specifieke voordelen:

  • Koppeling naar benodigde materialen
    Middels HiCad kunnen wij de bewerking direct koppelen aan benodigde materialen en processen.
  • Handige simulatie-tool
    Al in de ontwerpfase kunnen technische problemen met HiCad gedetecteerd worden en pro-actief worden opgelost.
  • Perfecte visualisatie
    HiCad is een perfect tekenpakket voor een goede communicatie tussen klant en opdrachtgever en bij de uitvoering in de werkplaats. De 2D en 3D opties maken een goede visualisatie mogelijk.

 

Direct contact opnemen voor een scherpe offerte

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP