Metaalbewerking series

Complete ontzorging in seriematige metaalbewerking

Vira metaal is bij uitstek gespecialiseerd in seriematige metaalbewerking. We kunnen zowel series van opvolgende metaalbewerkingen uitvoeren als een specifieke bewerking in diverse volumes.

Ons brede palet aan metaal- en plaatbewerkingsdisciplines stelt ons in staat om efficiënt, goedkoop en snel te kunnen werken waarbij de hoge afleverkwaliteit gegarandeerd is.

Series in specifieke metaalbewerkingen

Regelmatig voeren we voor opdrachtgevers een specifieke metaalbewerking in serie uit. Dat kan gaan om een pure metaal- of plaatbewerking zoals walsen, ponsnibbelen of bijvoorbeeld specialistisch laswerk. We kunnen zowel kleine als grote volumes verwerken als eenmalige opdracht of regulier terugkerende batches. In overleg met de klant kunnen we ook de verpakking of transport regelen.

Seriematige opvolgende metaalbewerkingen

seriematige metaalbewerking

Vaak is de vraag of we een totaaloplossing kunnen leveren in opeenvolgende seriematige metaalbewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan diverse metaal- of plaatbewerkingen gecombineerd met MIG of TIG laswerk en assemblage. Daarin is Vira Metaal bij uitstek gespecialiseerd.

We kunnen metalen producten of onderdelen van A tot Z vervaardigen en assembleren, zelfs inclusief verpakking en transport. Ook denken we graag mee in de ontwikkelingsfase van uw product. Zo kunnen we al aangeven waar u in het vervaardigingsproces rekening mee kunt houden.

Vooral bij seriematige productie van metalen producten is het belangrijk om elke metaalbewerking stap zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. U bent dan ook welkom met uw plannen en prototypen.

Seriematig laswerk

Vira Metaal kan laswerk in kleine en grote series goed en scherp geprijsd uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in MIG, MAG, TIG en puntlaswerk. U kunt bij ons terecht voor seriematig laswerk van kleine tot volumineuze objecten. Ook de afwerking van gelaste artikelen kunnen wij voor onze rekening nemen.

Flexibiliteit in metaalbewerking series

Seriematige metaalbewerking lijkt massawerk, toch is het dat meestal niet. Flexibiliteit is ook in seriewerk belangrijk. Aan- en afvoer, just-in-time, batchgewijze uitvoering, afwisselende volumes, gedeeltelijk maatwerk, het zijn allemaal zaken die hoge eisen stellen aan flexibiliteit. Datzelfde geldt voor de planning van het werk in samenhang met de uitvoering van andere opdrachten. Minstens zo belangrijk is het meedenken met de klant, niet alleen met onze opdrachtgever, maar ook met de klanten van onze opdrachtgever, daar draait het uiteindelijk allemaal om.

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR EEN SCHERPE OFFERTE

Vira Metaal  gaat graag met u in gesprek over de (seriematige) productie en assemblage van uw producten. Wij bieden u altijd een scherpe offerte op maat van uw wensen.

Direct contact opnemen met Vira Metaal

VIRA METAAL: FLEXIBEL VAKMANSCHAP